The differences with previous version NOT ONLY it has pattern, but it also:

  1. Has webbing glide slider for both foot strap and back buckle. So, will be easier to adjust and to move
  2. Has softer Cotton Canvas fabric for you and your baby comfort
  3. Has 3 pockets to keep your small stuff
  4. Has fleece lining in the leg line to avoid leg/thigh red mark to enhance comfort for your baby
  5. Has diaper bag strap holder
  6. Has buckle to adjust the length of the hoodie, so it will be easier to adjust
  7. Has 2 way adjustable back buckle , so you can adjust the back buckle with both hands
  8. Has easier to adjust side strap, so both strap can be pull in only 1 step
  9. Has wider and thicker shoulder pad to enhance your comfort
  10. Has Teething Pad from white bamboo jersey with hypoallergenic dacron filling(Included)
  11. Has thicker and higher quality strap, for better performance

Price : IDR 370,000

14 responses »

  1. Lulu mengatakan:

    ini bisa sampai berapa kg ya mba? sama dengan ergonomic carrier yg lama? terus ukurannya juga sama?soalnya terlihat lebih besar dari yg lama, kuatirnya bayi jadi kurang nyaman. kalau bisa ditampilkan foto carriernya sedang dipakai. terima kasih

  2. novi mengatakan:

    Sis, kalo mau pesen gmn caranya?

  3. bunda athar mengatakan:

    mbak sliding rail sekarang sudah diganti model dengan kayak strap gitu ya? makasiyyy ^_^

  4. irna fanny mengatakan:

    Mba, saya mau ini dong.. Pesen nya kmana ya?

  5. dancingdee mengatakan:

    mba, yang alphabet atau playground ready stock ngga? kalo mau pesen gimana caranya? bisa by whatsapp? makasih…

  6. eka mengatakan:

    mba.,ini bisa buat baby 4 bulan?

  7. fadilah mengatakan:

    kalau saya ingin beli borong dalam 10pcs dan dihantar ke malaysia boleh kah?
    atau
    bagaimana ingin menjadi salah seorang pengedar cuddleme carrier di malaysia?

  8. dini natavia mengatakan:

    Mau pesan yg alphabet dong sista…

  9. Aini mengatakan:

    Mahu order untuk malaysia (johor) boleh gak?

  10. bungazlinawati mengatakan:

    Salam ibu.. berapa semuanya kalau pos ke malaysia.. boleh tak ibu whatsapp saya +60189114511.. tq ya bu

  11. galuh mengatakan:

    Salam. Apa CMC ini bisa untuk sling carry dgn tambahan insert utk newborn? Terimakasih sblmnya..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s